Rólunk

Köszöntöm a Csengő Manufaktúra webáruházában!

Házi Tejes

Oldalunkon található termékek közös tulajdonsága, hogy kizárólag kiváló minőségűek az összetevők tekintetében. Minden termékünk alapja a teljesértékű tej, legyen az tehén-, kecske- vagy juhtej. 

A termékek jelentős része a Csengő Manufaktúra kézműves műhelyéből származik, ill. az általuk preferált üzemek remek művei. A „házitejes” gazdasszonyaként kötelességemnek érzem ellenőrizni minden termék jellemzőjét. Nem csupán a külső és tartalmi ismérvekre gondolok. A termékeket rendszeresen fogyasztva tapasztalom azok élettani hatását is. Aktív mozgást végzőként beszámolhatok azok emésztésre és izmokra gyakorolt hatásukról is. Nagyon fontos tapasztalatom, hogy nem okoznak gyomorégést, puffadást. Ennek oka, hogy nincs bennük adalék, az alkotó elemek egyszerűek és régóta jelen vannak a táplálkozásunkban. 

A másik fontos ismérv a tejszín jelenléte. Ennek köszönhetően minden tejtermékünk nagyon tápláló és nem szükséges belőlük annyit fogyasztani. Kisebb terhelés jut az emésztő rendszerre és több energia a mozgásra, napi feladatokra. Az egészséges táplálkozás fontos és oda kell rá figyelnünk de nem helyettesíti a rendszeres testedzést – legyen az akár napi séta – és a magunkra figyelést. 

Szóval én válogatom a termékeket a vásárlóink pedig élvezhetik ezeket a hagyományos gasztró remekeket, miközben teszünk egészségünk megőrzéséért is.

Egészségükre!

Dobrádi Zsuzsanna

a Házi Tejes gazdasszonya